Melsplace Muly – Jack

 

Het reutje met het zwarte bandje. Een energieke en attente pup.

Jack is geboren op 15 november 2017. Samen met zijn eigenaar ging hij op puppy- en jonge hondentraining. Veelbelovend is hij. In juni 2019 is hij de beste van de groep van de K.C. Arnhem en omstreken.

De eigenaar van Jack: “Hij is niet meer weg te denken uit ons gezin. We nemen hem overal mee naar toe. Op vakantie, uit eten en naar vrienden en familie. Jack vindt het allemaal leuk. Hij vindt het geweldig om voor het huis op straat te gaan liggen. Hij houdt dan alles in de gaten en begroet iedereen die langskomt”.

Na de gehoorzaamheidstrainingen ging Jack met zijn eigenaar op jachttraining. Leerzaam en leuk voor beide. En succesvol. In november 2021 heeft jack de C en B proeven succesvol behaald.

In december 2021 staat Jack op de voorpagina van het clubblad van de K.C. Arnhem. In het blad vertelt de eigenaar van Jack over zijn ervaringen. Waarom hij met zijn gezin koos voor een labrador uit de jachtlijn. Hoe blij ze allemaal waren toen hen een pup werd gegund. En hoe fijn het is om met Jack te werken. 

De eigenaar, maar ook wij als fokker, zijn supertrots op de mooie prestaties van deze bijzonder trouwe knuffelbeer Jack!

 

Terug naar Kleintjes worden groot

Terug naar Home