Onze honden

Juneau

Xanthos Flora of Roxy’s Tale

Op 26 april 2018 is onze Juneau geboren, stamboomnaam Xanthos Flora of Roxy’s Tale, geboren uit de combinatie Una Bluebell of Roxy’s tale & George van de Rooise Heikant. Juneau is een ranke zwarte labrador met een pittig karakter. Juneau heeft een scherpe neus en is bijzonder alert op haar omgeving. Ze zit op jachttraining waar ze het erg goed doet.

Op 30 juli 2021 heeft Juneau haar eerste nestje gekregen.

aLaska

Una Damiana of Roxy’s Tale

Op 22 januari 2015 is aLaska geboren, stamboomnaam Una Damiana of Roxy’s Tale, geboren uit de combinatie River Resi of Roxy’s Tale & Rocheby Frosted Jack. aLaska is een prachtige stevige zwarte labrador, die al meerdere keren de jacht heeft uitgelopen. aLaska heeft een vriendelijk karakter en is zeer behulpzaam. Ze mag graag mee rennen naast de fiets en is een echte liefhebster van water.

aLaska is een zeer zorgzame moeder gebleken. Onder onze hoede heeft ze in 2017 het M-nest grootgebracht, in 2019 – tijdens de hittegolf – het Canada-nest en in 2023 het Gardenia nest. Meerdere nakomelingen van aLaska worden ingezet als hulphond.

in loving memory

in loving memory

DSC_0067
Lobke

Lobke, geboren op 7 september 2009 uit de combinatie Kyndalyn Djedda & Gibson van de Romi’s Hoeve. Een bijzonder zachtaardige en kindvriendelijke labrador, waarmee wij meerdere keren hebben deelgenomen aan de jacht.

Lobke is overleden in 2016.

Klik hier om terug te keren naar de Homepagina.